Blog

» Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Maak er wat leuks van! - 24/09/2012

 Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent
Als je zwanger bent wil je het graag van de daken schreeuwen. Maar het is ook heel leuk om het op een originele manier te vertellen. Wij hebben een paar leuke ideeën voor je.
 
T-Shirt
Heb je al een zoon, trek hem dan een t-shirt aan met een leuke tekst zoals: Stoer, ik word een grote broer. Of bij een dochter: Geef me een kus, want ik word een grote zus. Vaak duurt het even voordat mensen zien wat er op het shirt staat: dat maakt de verrassing alleen maar leuker!
 
Rijstkorrel
Doe een rijstkorrel in een heel klein bakje of plak het op een kaartje. Schrijf daarbij: nu ben ik nog als een rijstkorrel zo klein, maar zou jij straks mijn opa of oma willen zijn?
 
Echo
Geef je ouders een echo cadeau. Zo hebben ze direct een foto van hun kleinkind en ze weten natuurlijk direct dat je zwanger bent.
 
Sokjes
Je kan ze ook een ander babycadeautje geven, zoals sokjes of een speentje met de tekst ‘I love oma’ of ‘I love opa’. Het zal waarschijnlijk even duren voordat het kwartje valt, maar daarna zijn je ouders en schoonouders vast dolblij!
 
Social media
Iedereen in één keer vertellen dat je zwanger bent? Dat kan tegenwoordig heel makkelijk. Maak een foto van de positieve uitslag van je zwangerschapstest en plaats deze foto op bijvoorbeeld Facebook. Ook kan je een foto van de echo, of van je zoon of dochter in t-shirt (zie hierboven) online zetten.
 
Hoe heb jij je ouders verteld dat je zwanger was?
 

Stuur ` Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent ` door naar een vriend(in)

Vul onderstaand formulier in om een vriend of vriendin te tippen over deze special.

Reacties op: Blog » Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats als eerste een reactie en ontvang een presentje*! Vul dan wel even je e-mailadres in, zodat we contact met je op kunnen nemen.Web Analytics